Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Καλαμαριά - Ζάκυνθος 2-1




«Πληρώνοντας» τα λάθη στο πρώτο ημίχρονο, ο ΑΠΣ γνώρισε την ήττα από τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά (2-1). Η ομάδα της Ζακύνθου βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ στο πρώτο μισό του παιχνιδιού μετά το εύστοχο πέναλτι που εκτέλεσε ο Προβατίδης σε χέρι του Τσερκουετάνι μέσα στην περιοχή στο 25’ και την κοντινή προβολή του Μπερτέν στο 36’.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες αλλά το μόνο που κατάφεραν τελικά ήταν να μειώσουν το σκορ στο 75’ με τον Οικονόμου.


ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ 


9΄Ο Αθανασιάδης έπιασε την κεφαλιά μετά τη σέντρα από τον Τσέρκεζο με την μπάλα να περνάει άουτ.

25’ΓΚΟΛ: Ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι για χέρι του Τσερκουετάνι μέσα στην περιοχή μετά το σουτ του Μεσσίνα και την κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Ζακύνθου. Ο Προβατίδης εκτέλεσε εύστοχα και άνοιξε το σκορ.

31’ Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση όταν ο Τορεσάνι έδωσε την μπάλα στον Όττα και εκείνος με τη σειρά του πάσαρε στον Κυριακίδη που επιχείρησε το σουτ με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι.
36’ ΓΚΟΛ: Ο Απόλλωνας Καλαμαριάς πέτυχε και δεύτερο γκολ όταν ο Μπερτέν με κοντινή προβολή μετά την εκτέλεση φάουλ του Προβατίδη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
49’ Ο ΑΠΣ έχασε σημαντική ευκαιρία όταν ο Σολφερίνο πήρε την μπάλα και μπήκε στην περιοχή κάνοντας το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
53’ Ο Σκαθαρούδης κινήθηκε από πλάγια θέση και έκανε το σουτ χωρίς να βρει στόχο καθώς η μπάλα πέρασε άουτ.
67’ Ο Οικονόμου εκτέλεσε το φάουλ και ο Σολφερίνο από καλή θέση σούταρε με την μπάλα να κοντράρει πάνω στους αντίπαλους αμυντικούς.
71΄Νέα καλή στιγμή για την Ζάκυνθο όταν ο Μπίρης βρέθηκε απέναντι από τον Καρατζιοβαλή αλλά ο τελευταίος απέκρουσε και κράτησε ανέπαφη την εστία του.
75’ ΓΚΟΛ: Μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μπαλιόνε, ο Οικονόμου έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ισαάκ Τσακαλίδης του συνδέσμου Χαλκιδικής που έδειξε κίτρινη κάρτα τους Τζανδάρη, Πόποβιτς, Τσερκέζο, Λιόνη για τους γηπεδούχους και τους Τσερκουετάνι, Μπαλιόνε και Καμπούρη για τους φιλοξενούμενους.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ(Αλέξης Αλεξίου):Καρατζιοβαλής, Τσέρκεζος, Λιόνης, Μπερτέν, Βέργος, Τζανδάρης (39’ Μωϋσίδης), Πόποβιτς (84΄ Παρμαξίδης), Τ.Μεσσίνα (77΄ Βλάχος), Ναλμπάντης, Αθανασιάδης, Προβατίδης

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ(Τζανλούκα Κολονέλο):Ξενοδόχοβ, Πετράκος, Τσερκουετάνι, Μπίρης, Καμπούρης, Οικονόμου, Τορεσάνι, Σκαθαρούδης, Όττα (57΄ Χιράλδο), Κυριακίδης (48΄ Μπαλιόνε), Σολφερίνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου