Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Ποδηλατικό διήμερο στην Καλαμαριά 15 και 16 Μαρτίου




Ποδηλατικό Διήμερο πραγματοποιείται το Σάββατο και την Κυριακή 15 και 16 Μαρτίου στην Καλαμαριά.

Την πρώτη μέρα θα γίνει ο Ποδηλατικός Αγώνας mountain bike  για αθλητές ποδηλατικών  σωματείων (2ος αγώνας κυπέλλου  Ballistic cup 2014) μέσα στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Κόδρα, για  κατηγορίες Παίδων, Παμπαίδων και Μίνι, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας. Επίσης την ίδια μέρα θα διεξαχθεί ο Λαϊκός Αγώνας mountain bike  3 χιλιομέτρων,για ενήλικες και μαθητές σχολείων, μέσα πάλι στο χώρο του Κόδρα. Οι  δύο αυτοί αγώνες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό σύλλογο  «Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ»

Τη δεύτερη μέρα, την  Κυριακή  στις 11 το πρωί και με τη στήριξη του Ποδηλατικού  Συλλόγου  «Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ» θα πραγματοποιηθεί Λαϊκή  Ποδηλατοδρομία  8 Km, στο οδικό δίκτυο του Δήμου Καλαμαριάς.

Σε όλους τους ποδηλάτες θα δοθεί αναμνηστικό συμμετοχής.

Σε αυτούς  τους  αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι ενήλικες ανεξαρτήτου ηλικίας, ενώ οι ανήλικοι μπορούν να  πάρουν μέρος μόνο  με ευθύνη των κηδεμόνων τους.


Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και η Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας, προκηρύσσουν και συνδιοργανώνουν με τον ποδηλατικό σύλλογο «ο Ποδηλάτης» την αθλητική εκδήλωση με τίτλο «Λαϊκός Αγώνας Mountain Bike 3 χιλιομέτρων», ο οποίος περιλαμβάνει μια κυκλική διαδρομή 3 χιλιομέτρων, μέσα στα όρια του πρώην Στρατοπέδου Κόδρα στο Δήμο Καλαμαριάς.


Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και η Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας, προκηρύσσει και διοργανώνει την αθλητική εκδήλωση με τίτλο «Λαϊκή Ποδηλατοδρομίας 8 χιλιομέτρων», η οποία περιλαμβάνει ποδηλατοδρομία 8 χιλιομέτρων, σε Δημόσια Οδό, μέσα στα όρια του Δήμου Καλαμαριάς. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου