Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Γενική συνέλευση και εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμαριάς




Το ΔΣ του ΕΣΚ προσκαλεί τα μέλη του σε τακτική Α’ Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα γίνει την Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014 και ώρα 7μ.μ, στην αίθουσα-έδρα του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμαριάς, Κ22, Αγορά Φοίνικα (πίσω από τα ΕΛΤΑ).
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
Λογοδοσία Διοικητικού Συμβουλίου και απαλλαγή
Οικονομικός Απολογισμός 2012-2014
Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής
Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια ΕΚΛΟΓΩΝ

Σε περίπτωση απαρτίας η Συνέλευση θα θεωρηθεί συνεχιζόμενη και την επόμενη ημέρα (Πέμπτη 14 Αυγούστου) οπότε θα διεξαχθούν ΕΚΛΟΓΕΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Καλαμαριάς (κεντρική πλατεία πεζόδρομου) από τις 8.00π.μ. μέχρι τις 6.00μ.μ. με θέματα:
Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου
Εκλογή Ελεγκτικής Επιτροπής
Εκλογή Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Ε.Σ. Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Εφόσον δεν υπάρξει απαρτία, η Β’ Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 20 Αυγούστου και Πέμπτη 21 Αυγούστου οι ΕΚΛΟΓΕΣ στην ίδια αίθουσα με τα αυτά θέματα.
Εάν και κατά τη δεύτερη Συνέλευση δεν υπάρξει απαρτία, τότε η Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 27 Αυγούστου για Γ’ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και Πέμπτη 28 Αυγούστου οι ΕΚΛΟΓΕΣ και θα υπάρξει απαρτία όσα μέλη και αν παραστούν.
Η Γ΄ Γ.Σ. την Τετάρτη 27 Αυγούστου και ώρα 7μ.μ, θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο-έδρα του
Εμπορικού Συλλόγου Καλαμαριάς, Κ22 Αγορά Φοίνικα, όπισθεν ΕΛΤΑ.
Οι ΕΚΛΟΓΕΣ την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014, θα πραγματοποιηθούν
στο ισόγειο του Δημαρχείου Καλαμαριάς (κεντρική πλατεία πεζόδρομου) από τις 8.00π.μ. μέχρι τις 6.00μ.μ.
Οι εκλογές θα γίνουν από Εφορευτική Επιτροπή που θα εκλεγεί από τη Γενική Συνέλευση και θα προεδρεύεται από Δικαστικό Αντιπρόσωπο.
Η ψηφοφορία γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου.
Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι:
ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ή ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ., ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ Α΄ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (ΕΩΣ Τρίτη 12 Αυγούστου, ΩΡΑ 2μ.μ).
Υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο δεν αποκλείει την υποψηφιότητα για την εκπροσώπηση στην Δευτεροβάθμια Οργάνωση. Δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα τακτικά μέλη τα οποία έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας των, είναι Έλληνες πολίτες και ταμειακώς εν τάξει. Δικαίωμα του εκλέγειν έχουν όλα τα ταμειακώς εν τάξει μέλη εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας των. Πληρωμές καθυστερουμένων εισφορών μπορούν να πραγματοποιηθούν και κατά την ημέρα των αρχαιρεσιών προ της ψηφοφορίας (άρθρο 15 παρ. 1 και 2).
Η Γενική Συνέλευση συγκαλείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού του Συλλόγου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Γραμματεία του Συλλόγου (Κ22, Αγορά Φοίνικα, τηλ. 6945 000739).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου