Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Προ των πυλών η αλλαγή ιδιοκτησίας στον Απόλλωνα 1926




Όπως αποκάλυψε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, έχει συμφωνήσει με τον Βασίλη Ανατολίτη, για να του παραδώσει την διοίκηση της ΠΑΕ και μέσα στους επόμενους μήνες, εφόσον κυλήσουν όλα ομαδά κι ο Απόλλωνας ορθοποδήσει, θα του μεταβιβάσει και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.
Ουσιαστικά έχουμε συμφωνήσει. Ο Βασίλης Ανατολίτης θα πάρει τη διοίκηση της ομάδας κι αν όλα πάνε καλά με την ομάδα, μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες θα μπορεί να πάρει και τις μετοχές της ΠΑΕ. Εγώ δεν θέλω ούτε ευρώ. Με ενδιαφέρει να συνεχίσει ο Απόλλωνας να μην χρωστά και να είναι μία καθαρή ομάδα. Όπως γνωρίζετε ο Απόλλωνας δεν έχει χρέη και είναι μια από τις λίγες ομάδες που αδειοδοτήθηκε. Δεν θέλω να φτάσει πάλι εκεί που ήταν πριν κάποια χρόνια” είπε ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Ανατολίτης μπορεί να τα καταφέρει.
Με τις γνωριμίες του και την βοήθεια όλων, μπορεί να τα καταφέρει, να βρει κάποιες χορηγίες, να φέρει χρήματα στην ομάδα. Είναι δύσκολο να κουμαντάρεις ένα τέτοιο καράβι στην 2η κατηγορία, δεν υπάρχουν έσοδα, και θα πρέπει να βάζεις το χέρι στην τσέπη. Θα πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι να τα καταφέρει” συμπλήρωσε ο νυν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5.
Όπως εξήγησε μάλιστα ο ίδιος, για μια ανταγωνιστική ομάδα απαιτούνται τουλάχιστο 500.000 ευρώ, ενώ τα μόνα έσοδα είναι τα 140.000 ευρώ του ΟΠΑΠ και 7.000 ευρώ για κάθε παιχνίδι, που μεταδίδει η ΟΤΕ TV!

Πηγή Thessports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου