Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Σε δύσκολο σταυροδρόμι ο Απόλλων 1926


Σε δύσκολη καμπή βρίσκεται ο Απόλλων Καλαμαριάς, μετά την οριστική απόφαση του προέδρου και μεγαλομετόχου Αχιλλέα Χαραλαμπίδη να αποχωρήσει από την ΠΑΕ.
Η αδυναμία του κ. Χαραλαμπίδη να βρει χορηγίες που θα του έδιναν σημαντική οικονομική ανάσα τον ωθούν στην πόρτα της εξόδου, καθώς δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του το οικονομικό φορτίο.

Και παρά τις διαβεβαιώσεις του αντιπροέδρου Γιάννη Λουιζίδη ότι η ομάδα θα προχωρήσει στον όποιο προγραμματισμό για την νέα χρονιά, τα γεγονότα φαίνεται πως τον διαψεύδουν.
Έτσι στο έκτακτο Δ.Σ. που έγινε την Παρασκευή, ο κ. Χαραλαμπίδης εξέφρασε την απόφαση του να αποχωρήσει από το τιμόνι του συλλόγου.
Αυτό θα έχει ως συνέπεια την Πέμπτη 10 Ιουλίου να συνέλθει ανοικτή Γενική συνέλευση των μετόχων, των φορέων και των φιλάθλων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαμαριάς στην πλατεία Σκρά.
Σε αυτή ο κ. Χαραλαμπίδης και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ θα εκθέσουν προς όλους τους παρευρισκομένους την σημερινή κατάσταση της ομάδας και θα ληφθούν σοβαρές αποφάσεις ώστε η ιστορική ομάδα να έχει μέλλον και να υπάρξει διάδοχη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου