Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Βοήθεια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Καλαμαριάς από τον Ροταριανό Όμιλο




Για δεύτερη ροταριανή χρονιά συνεχίζεται η συνεργασία του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς με τονΡοταριανό Όμιλο Minden – Porta Westfalica, με το project «Help for the Greek population of Thessaloniki«, μέσω του οποίου προσφέρονται στα Κοινωνικά Παντοπωλεία του Νομού Θεσσαλονίκης, τρόφιμα, χαρτικά και είδη προσωπικής υγιεινής, με σκοπό να καλύψουν μεγάλο μέρος των ετήσιων αναγκών τους. Λόγω του αναβαθμισμένου σχεδιασμού του project και των αυξημένων απαιτήσεων σε συντονισμό και τεχνογνωσία κρίθηκε αναγκαία και η συμμετοχή των Rotaract του Ομίλου Καλαμαριάς, όπου και συνέβαλαν αποτελεσματικά στην τεχνική διεκπεραίωση της πρώτης παράδοσης των προϊόντων.
Με τη συγχρηματοδότηση του Rotary Deutschland Gemeindienst, καθώς και με την ευγενική υποστήριξη της αλυσίδας S/M «Ελληνικά Market» ο Ρ.Ο. Καλαμαριάς και ο Όμιλος Rotaract Καλαμαριάς υλοποιήσαμε τη Τετάρτη 23 Ιουλίου παράδοση μεγάλης ποσότητας χαρτικών και είδη προσωπικής υγιεινής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλαμαριάς και η οποία υπερκαλύπτει τις ανάγκες έως το τέλος του 2014, για πάνω από 120 οικογένειες τις οποίες φροντίζει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας του Δήμου.
Αυτή η προσφορά ήταν η πρώτη για τη ροτ. χρονιά 2014-15 και σκοπός του project είναι να ξεπεράσει κατά το διπλάσιο τον περσινό όγκο των 12.910 κιλών σε προϊόντα προς τους συνανθρώπους μας που χρίζουν υποστήριξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου