Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στην Καλαμαριά




Mε επιστολή στην ιστοσελίδα indymedia χθες το βράδυ, άγνωστοι αναλάμβανουν την ευθύνη για την τοποθέτηση εμπρηστικών μηχανισμών σε δύο αυτοκίνητα εταιρείας στην Καλάμαρια.
Η επιστολή έχει ως εξής:
"Ανάληψη Ευθύνης Θεσσαλονίκη
Tο κράτος ( και η εκάστοτε υπηρεσιακή κυβέρνηση ) πιστό στο δόγμα ησυχία, τάξη και ασφάλεια προωθεί απεγνωσμένα και απροκάλυπτα πλεον την φυσική και ψυχολογική εξόντωση των αντιπάλων του : εξοντωτικές ποινές, φυλακές τύπου Γ, γκλοπ και χημικά είναι λίγες μόνο από τις πρακτικές που εφαρμόζει.
Πρωταρχικός τους στόχος η διάχυση του φόβου και επακολούθως η αποτροπή οποιασδήποτε οργάνωσης και συμμετοχής σε δυναμικές έκνομες δράσεις που σκοπό έχουν να πλήξουν το υπάρχον σύστημα και τους υποστηρικτές τους.
Λοιπόν, μπάταρδοι θιασώτες του κόσμου αυτού, διαβάστε καλά : Όσες φυλακές και να χτίσετε, όσες κάμερες και να στήσετε, όσα "σκυλιά" και να αμολήσετε θα είμαστε εδώ απεναντί σας παράνομοι και παραβατικοί ως την καταστροφή σας ή την δική μας. Δε χωράμε και οι 2.
Όσο για τη γενικότερη ( και κατ' άτομο ) απάθεια που επικρατεί, οι συμβιβασμοί, η δημοκρατική αδράνεια, η σιωπή ισούται με συνενοχή και βαραίνει αναλόγως τα υποκείμενα που την ακολουθούν.
Όντας σε πόλεμο, τα ξημερώματα της Τετάρτης 9/7 μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας ήταν η σειρά μας να χτυπήσουμε, τοποθετώντας 2 εμπρηστικούς μηχανισμούς σε 2 οχήματα της εταιρείας Security Force (οδός Ηλέκτρας / Καλαμαριά ). Το εν λόγω "μαγαζί" από τη φύση του και μόνο, από τα προιόντα και τις υπηρεσίες ελέγχου και καταστολής που προσφέρει αποτελέι στόχο.
Δύναμη στα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα
Ο αγώνας συνεχίζεται..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου