Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τον Παλαιστινιακό λαό




Ο Δήμος Καλαμαριάς στο πλαίσιο της έμπρακτης συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης απευθύνει έκκληση στους πολίτες της Καλαμαριάς για τη συγκέντρωση φαρμάκων και αναλωσίμων υγειονομικού και νοσοκομειακού υλικού, σύμφωνα με τη συνημμένη λίστα.
Τα φάρμακα και αναλώσιμα θα συγκεντρώνονται στο Δημοτικό Κατάστημα Καλαμαριάς στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού, Κομνηνών 58 και στο κτίριο του Πολυδύναμου Κέντρου Πρόνοιας στον χώρο του Δημοτικού Ιατρείου-Φαρμακείου-Παπανικόλα 18 & Αμισού από Δευτέρα έως και Παρασκευή 07.30πμ - 15.00μμ.(Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας, τηλ.2313314233/500).
Θερμή παράκληση, να δοθεί μεγάλη προσοχή στην ημερομηνία λήξης των φαρμάκων (επιθυμητό είναι τα φάρμακα να έχουν περιθώρια λήξης από 6 μήνες και άνω).
Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμαριάς, στη συνεδρίαση της 22.07.2014 ενέκρινε ομόφωνα ψήφισμα ολόπλευρης και αμέριστης αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό, απαιτώντας:
Να σταματήσουν οι συνεχιζόμενες αεροπορικές επιδρομές ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης.
Να αποχωρήσει ο ισραηλινός στρατός κατοχής και οι έποικοι από τα κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη.
Να απελευθερωθούν όλοι οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις ισραηλινές φυλακές και να επιστρέψουν όλοι οι Παλαιστίνιοι στις εστίες τους.
Να ακυρωθούν τα στρατιωτικά γυμνάσια και όλες οι συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ.
Ανεξάρτητο, βιώσιμο, πλήρως κυρίαρχο Παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου