Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Δεν τα κατάφεραν οι νέοι του Απόλλωνα



Αν και ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν τα κατάφερε τελικά η ομάδα Νέων του Απόλλωνα να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Ηρακλή και να πλησιάσει και άλλο την πρώτη θέση. Στο γήπεδο της Μίκρας μπροστά σε αρκετό κόσμο, ο Απόλλων πατούσε καλύτερα σε όλο το 90λεπτο και το ισόπαλο 0-0 τον αφήνει με μια πικρία. Οι παίκτες του Κώστα Γαλτσίδη προσπάθησαν και είχαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα γκολ με κυριότερες αυτές των Τσεμεκίδη στο 9΄που έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, μια κεφαλιά του Πιαστόπουλου στο στο 16΄που πέρασε λίγο άουτ και 2 ακόμη σπουδαίες φάσεις μες τον Πουρζιτίδη στο 50΄να στέλνει την μπάλα εξ επαφής άουτ σε κενή εστία και μια κεφαλιά του ίδιου που πέρασε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Έτσι με αυτή την ισοπαλία η ομάδα των νέων του Απόλλωνα έφτασε τους 47 βαθμούς με την πρώτη Αναγέννηση Καρδίτσας όμως να ξεφεύγει και άλλο αφού επικράτησε επί του Αιγινιακού και πήγε στους 53 βαθμούς, 3 αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος.
Στα αξιοσημείωτα ο αρκετός κόσμος που βρέθηκε στη Μίκρα για να δει την αναμέτρηση και ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος που δυσκόλευε τις προσπάθειες και των 22 ποδοσφαιριστών.
Η σύνθεση του Απόλλωνα :(Γαλτσίδης) Βασιλειάδης, Γκέντσος(86 Μαυρουδής), Πιαστόπουλος, Πουρζιτίδης, Ζαμπέτογλου, Τσεμεκίδης, Ντρίζα, Θυμιατής, Μυλώσης(83΄Ρέβας),  Λουϊζίδης και Σέρτζιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου